Om oss

L & B Medical AB är en del av koncernbolaget L&B Medical AS som består av flera bolag vilka är verksamma inom medicinsk teknik och sjukvårdsprodukter i Sverige och Norge. Koncernen omsätter ca 70 milj. SEK.

L&B Medical AB har levererat avancerade medicintekniska produkter och engångsmaterial till hjälpmedelscentraler och till den svenska sjukvården i närmare 30 år. Vi är ett grossistföretag som är specialiserade inom produktområden som hjälpmedel för funktionshindrade, patientidentifikation, ID-band & Skrivare, operationsinstrument, sterila säkerhetsprodukter och rena engångsprodukter som används inom operationsverksamheten.

Medical Market verkar som bifirma under eget namn och är en del av L&B Medical AB. Medical Market har levererat avancerade medicinteknisk utrustning till den svenska sjukvården i över 40 år och är specialiserade inom Neonatal transport, gasblandare och MR kuvöser.  www.medicalmarket.se

Företaget Verksamheten har sitt huvudkontor i Täby där vår administration, kundservice, rådgivning, teknisk support, lager och distribution också är baserat.

Produkterna utvecklas och tillverkas av ledande internationella tillverkare över hela världen och en del av produkterna tillverkas lokalt av Svensk industri i Bredaryd, Småland.

Aktuella samarbetsavtal i Sverige

Vi har avtal om att leverera medicintekniska produkter och sjukvårdsmaterial med samtliga landsting i Sverige.

L&B Medical AB ägs sedan 2011 av Norska Pemco-koncernen.

AAA